Testimonials

K.R. (e-Coaching)
Toch maar een 10 dan? J. Omdat er echt niets te wensen over is, omdat altijd het contact prettig en zorgvuldig was, omdat je altijd (jawel) in mijn ogen goede vragen stelde. Omdat ik me nooit gestuurd / ingevuld heb gevoeld door jouw referentiekader. Omdat feedback altijd prettig voelde en gezien. Ik heb me steeds heel goed gezien gevoeld en aangenaam benaderd. Ik heb het gevoel een zorgvuldig onderzoek achter de rug te hebben.

J.S. (Blended Coaching)
Ik vind je een hele prettige gesprekspartner, die zeer zeker de kern van het “probleem” naar boven krijgt.
Je luistert goed en stelt goede reflecterende vragen.

L.T.
Ondanks dat ik niet meteen voor mezelf helder had wat ik wilde gaan aanpakken zijn we vrij snel tot een concreet iets gekomen om naar te kijken en aan te werken. Door jouw manier van gesprek voeren voelde ik me eigenlijk meteen op mijn gemak en vertrouwd, je verbaasde me vaak met dingen terug te halen uit eerdere gesprekken die ik bijna zelf al vergeten was dat ik ze gezegd had en daar dan op terug te komen. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid om elders af te spreken dan op kantoor, ik vond het heel prettig om al wandelend met elkaar te spreken waardoor de sfeer heel open was en ik mij heel erg op mijn gemak voelde.

V.S.
Op het moment dat de coachgesprekken begonnen had ik veel communicatie problemen met mijn leidinggevende. Tijdens de gesprekken met Marja kreeg ik een beter beeld van de ruis die er was tussen mij en mijn leidinggevende. Hierdoor kon ik bij volgende gesprekken deze ruis herkennen. Marja leerde me omgaan met deze ruis en er een oplossing voor bedenken. Ik ben sterk verbeterd in communicatief opzicht.

B.M.
Ik vond je erg prettig om mee te werken. Je was empathisch, accepterend, warm en  professioneel. Ik heb veel inzichten gekregen in onderwerpen die mij bezig hielden. Door de vragen die gesteld werden en de andere kijk op zaken die gevraagd werd ben ik tot de conclusie gekomen dat ik kan zijn wie ben en dat het leven en de contacten waar ik mij goed bij voel, passend zijn voor wie ik ben en dat ik me niet in allerlei bochten hoef te wringen om een meer “acceptabel” leven te ontwikkelen. De vragen werden op een neutrale manier gesteld met de ruimte om mijn eigen antwoorden te vinden.

E.B.
Ik heb je ervaren als een erg prettig en betrokken persoon, vanaf dag een had ik het gevoel dat je mij begreep of in ieder geval snapte waar ik mee zat en tegen aan liep. En als iemand die goed kan luisteren en filteren waar het probleem zit, waardoor je me op de juiste manier tot resultaat kon brengen.

Anoniem (E-coaching)
Ik vind jouw samenvattingen erg duidelijk. Je haalde er voor mij de rode lijnen uit. Daarnaast heb je me heel erg zelf aan het werk gezet.
Ik kon alles eerlijk tegen je zeggen hoe raar ook. Dus het voelde heel vertrouwd.
Je hield de antwoorden altijd kort en bondig en overzichtelijk en vooral krachtig. Ik noemde het je wijze woorden. Het is je gelukt mij zo te sturen dat ik eindelijk weet wat ik wil!

A.V. (E-coaching)
Ik vond de coaching ontzettend prettig. Dat komt ten eerste door de waardevolle opdrachten die je steeds gaf. Daarmee zette je me echt tot nadenken. Het is fijn om dingen op papier te zetten, want dan ga je er concreet over nadenken en kom je meer tot actie. Je geeft erg goede feedback en bent motiverend. Je weet de kern van de coachvraag goed te doorgronden. Door je begripvolle houding heb ik me bij jou echt open durven stellen.

P.R. (E-coaching)
Ik vind jou een hele fijne coach. Je bent als mens erg ‘warm’ en je weet de juiste vragen te stellen. Daarbij geef je niet direct
de oplossing op een presenteerblaadje, maar laat me nadenken waardoor ik inzicht krijg. Verder ben je vriendelijk, geduldig, toegankelijk en kundig. Ik vind e-coaching een prima medium en helemaal van deze tijd. Ik kon op mijn eigen gekozen tijdstippen mijn opdrachten uitwerken, top!

C.d.N. (E-coaching)
Ik heb e-coaching ervaren als een manier om to-the-point te zijn. Ik kon er niet omheen ‘babbelen’. Dat was soms confronterend en daardoor heel waardevol! Jij hebt, soms op miraculeuze wijze, telkens de kern uit mijn mails weten te halen, waardoor ik steeds een stapje verder kwam.

R.d.R. (E-coaching)
Dat je per mail zo goed de inhoud in kan gaan heeft mij toch verrast. Het was heel persoonlijk en heeft me zeker verder geholpen. De tijd die het kost om een mail samen te stellen had ik wel onderschat. Ik vind jou als coach open, vertrouwenwekkend en inhoudelijk goed.